Mål rundt om kanten af din trampolin med et målebånd for at beregne længden af nylonnet, der kræves. Ikke alene flere hoppende organer skabe en sikkerhedsrisiko, der vil højst sandsynligt sende nogen over kanten og på jorden nedenfor, det tager også en vejafgift på trampolinfjedre, som er en af de vigtigste funktioner i hele strukturen. Men denne metode eneste ulempe er, at jorden kan blive svag over tid, forårsager trampolin til at skifte til den ene side. Roter hvilket område der skal arbejdes på – mandage, onsdag og fredage kan være våben og mavemuskler. Gang dette med 10 meter i højden, hvilket vil give dig det samlede areal og dimensioner af netting, du vil kræve for at gøre din trampolin skærm.

Ring til os, hvis du ønsker en pris for en model, der endnu ikke er vist her. Giv det altid tid. Hvis du ikke ønsker at købe indsatser, ville en anden mulighed være at grave skyttegrave i jorden, før du konfigurerer din trampolin for første gang. Sørg for at placere trampolinens ben i skyttegravene og pak forsigtigt barkflis eller snavs omkring dem, så trampolinen er fuldt fastgjort af selve jorden. Du er velkommen til at lade de poler, der holder netting på plads, og metalramme, som måtten og fjedre vedhæfte stående i din baghave.

8.2 Hvor meget vægt kan en i jorden trampolin holde? Husk, at hvis du ikke opdager skaden tidligere, kan det strække sig ud over reparation, hvilket medfører betydelige tab. Sne vil højst sandsynligt komme ind i fjedrene, hvis du ikke børste det ud så hurtigt som muligt. Heldigvis kan du gøre masser af ting for at beskytte din trampolin om vinteren, så du ikke fratage dine børn af det sjove. Det kan være frustrerende at løse problemet, især hvis trampolinen allerede er samlet. Først og fremmest, når man tænker på forskellige størrelser, overveje, om kun børn vil bruge trampolin eller voksne så godt. Trampolinbetræk fås i forskellige størrelser, men de er alle designet til at beskytte hoppepuden mod det barske vejr. Hvis du ikke adskille din trampolin og kun dækket det, skal du inspicere rammen, fjedre, og hoppe pad regelmæssigt.

Men hvis du bor i et område, der oplever moderat vinter, kan du stadig gå ud en gang imellem og nyde at hoppe på trampolinen. Men det store spørgsmål er, kan du bruge en trampolin sikkert om vinteren? Regelmæssig inspektion er afgørende for at sikre, at vinteren ikke forårsager uventede skader på dit legesæt. Kulden alene skader ikke dit legesæt. De fleste mennesker har tendens til at tro, at trampolin dækker er designet til at holde legeet helt tør. Selvom du kan være vant til at træne i sneakers, vil de kun gøre det sværere at holde balancen på trampolinen. Du bør også tage hensyn til eventuelle vægtadvarsler, både for stigen og trampolinen selv, for at sikre, at du ikke kompromittere strukturen ved at tillade for mange mennesker at bruge det på én gang.

Løse alle de sikkerhedsproblemer, før du lader dine små tilbage på det. Mindre kan være bærbare, og de generelt kommer i en masse sjove og interessante former: firkantede, trampolin til nedgravning runde eller endda ottekantede. Hvis du bor i sådanne områder, er det eneste du kan gøre at adskille din trampolin og opbevare den sikkert om vinteren. Forankring er især en god idé, hvis du bor i områder tilbøjelige til stærk vind i løbet af vinteren. Kan du spille på din trampolin om vinteren? Vidste du, at trampoliner kan blive en betydelig sikkerhedsrisiko i stærk vind? Du kan rydde sneen ved hjælp af en kost eller skovl hver par dage, afhængigt af hvor hurtigt det hober sig op. I modsætning til regnvand vil sne automatisk slå sig ned på toppen af trampolinen. Hvis du ikke gør noget, vil det ophobes og belaste rammen og fjedre af trampolinen, forårsager uoprettelige skader. Men sandheden er, at alle trampolin dækker er designet med et lille drænhul i midten, der tillader regnvand at passere gennemminutter huller og løbe væk for at undgå at forårsage unødig belastning på rammen.