Den Unlimited abonnement, som også omfatter magasiner og lydbøger, omfatter en episk bibliotek af fiktion og non-fiction bøger samt opholder sig-at-home essentials som kogebøger og DIY manualer. I spørgsmålet om lyd, gratis lydbøger (https://www.lydbogreolen.dk/) er nogle af de tredjeparts apps også understøttes til baggrundslyd samt. I det mindste kan du lige så godt downloade den klassiske titel. YA titlen er Daniel Kraus ‘bog Rotters,som jeg faktisk aldrig har hørt om, men lyder som om det kunne være interessant. Talrige forretningsfolk og damer, hvis de vælger at gå lydbog rute, skal du vælge at lytte til hele den oprindelige bog om lyd i stedet for at tage sig tid til at jage lydversionen af business book resumé.

Inden for downloadet lyd format, sprang Børnebøger 46,6% i løbet af måneden, og 25,9% år-til-dato. Disse bøger er tilgængelige for dig at lytte til enhver tid, selv offline, og tjenesten integreres med din Amazon-konto, så din rabat vil også blive vist, når du søger efter bøger på Amazon. Jeg tænker på at starte en syning eksklusiv blog også, da jeg har al denne fritid, du kender? Gå over Sync’s blog for at downloade begge bøger. Det er gratis (som jeg nævnte allerede), og du ved aldrig, hvornår du måske nødt til at læse en af disse bøger til skole. Jeg ved, jeg er nødt til at downloade denne ene uanset, fordi lydbogen læses af Kirby Heyborne, som er en af min brors foretrukne mennesker. Jeg vil også gerne pege folk til mine bøger om opfindelsen markedsføring emne eller for også at give underskrevne kopier væk til dem.

Som min far ofte forklarede, er sort magt ikke ekskluderende. Jeg ved ikke med min (forhåbentlig) nye arbejdsplan, hvor ofte jeg vil være i stand til at skrive, men jeg i det mindste vil have det til at ligne jeg ikke helt mangler! Ingen konto eller abonnement nødvendig, du finder en lydbog, du ønsker, og downloade den. Men jeg begynder at lære at håndtere symptomerne bedre, og finder jeg ikke så træt hele tiden så meget som jeg plejede at være, så vi gør fremskridt. Kobo, Google Play og andre har fået ind i lydbog markedet, og biblioteker finde en stor procentdel af deres låntagere anmodning lydbøger nu. Så 2 gratis lydbøger er en temmelig fantastisk aftale!

Alt du skal gøre er at give dit navn og e-mail-adresse, når du henter bogen, og du bliver nødt til at downloade Overdrive Media Console at downloade MP3 bøger med (som også er gratis at downloade). Libby by Overdrive er en gratis service, der giver adgang til mange nyere udgivelser. Når en bruger forbinder Libby med sit højttalersystem, kan de nyde populære lydbøger, lære et fremmedsprog eller underholde børnene i hele huset ved at få adgang til titusindvis af titler fra deres offentlige bibliotek. Ud over OverDrive-appen (som har en 4.-plads. 6 rating på både Google Play og App Store), kan du også downloade Libby app til iOS eller Android.

Hvis du udforsker App Store for at søge efter egnede overførsler, skal du se systemkravene til en app, anmeldelserne og sidste gang, appen blev opdateret. Dette system har eksisteret i et årti og har set lidt forbedring. Så underligt som det kan lyde, jeg lod tegnene fortælle historien, med lidt hjælp fra min muse. Ideen er ikke kun at introducere nye læsere til lydbøger, men også at dele nogle store bøger. Jeg ved, jeg har været fraværende en masse siden sidst (meget organisation foregår bag kulisserne til kampen!), Men jeg var nødt til at pop i virkelig hurtig og dele dette med jer alle. Så det er derfor, jeg ønskede at pop i denne uge virkelig hurtig og sørg for jeg fortalte dig om den gratis lydbøger Sync har til download i denne uge.