Det var før hun fik fabrikken gig, og hun var ikke arbejder fuld tid. Paquin bor i Salem, Illinois, hvor hun fortalte mig for nylig, hvis du ikke har en universitetsuddannelse, dit job valg er fastfood eller fabrik.” Penge var yderst stramme. Jeg slags havde en smule af vrede om banker efter der,”sagde hun tørt. Jeg regner med du kan fortsætte med at købe lykke hele vejen op Maslows pyramide. De, der tjene en masse, men forbliver elendige skal bruge deres penge på de forkerte ting. Den bedste ting penge kan købe er frihed: frihed fra gæld, fra stress, frihed til at tilbringe tid med sine kære, frihed til at forfølge lidenskaber og interesser.

Hvis du tror, du har brug for varmt vand til at rense dine T-shirts, er du dramatisk over estimering af styrken af din egen stank. Kolde vasker fungerer fint for lys tilsmudsning, og de er 10 gange billigere. Gøre en varm eller hot vask hver gang et stykke tid til at rense gunk fra maskinen, og opløse pulveret i varmt vand før du smider det.

Apparater: Jeg har købt de fleste apparater fra Sears Outlet at håndterer tingene, der kan have en bule eller ridse, eller var lige vendt tilbage fordi nogen ikke kan lide dem. Rabatter er normalt betydelige og de udfører standard garantier men du bliver nødt til at betale for levering eller transportere dem selv.

Tage ansvaret for din karriere til at maksimere din løn i dag. Hvis du gøre $75.000 i en alder af 35 og få et 3% raise hvert år, vil du ende med en løn på $135,400 i en alder af 55. Desværre, at 3% rejse lyde meget mindre spændende når du højde for inflationen. Antager en 1,5% inflationsrate, (som er mindre end dette årti gennemsnit), ville $135,400 løn være værd bare $87,041 i dagens dollars. Snarere end afhængige lønforhøjelser, arbejde aktivt at øge din dygtighed sæt: tage en klasse eller to, forhandle for højere løn og overveje at få en akademisk grad, hvis det fører til højere lønninger. Det lyder indlysende, men fremtidige lønninger er baseret i ikke ringe del på tidligere løn, så bygge din nuværende løn nu får endnu større indflydelse på din løn ned linjen.

En ting jeg gøre for at spare penge, er jeg har min familie købe os en gave i stedet for at give mine døtre og jeg adskille gaver, de alle banen sammen og købe os en zoo pass hvert år. Det sparer os et ton af penge og det er noget, som alle kender vi bruger og elsker hele året. Jeg kan varmt anbefale gør noget som dette, hvis andre mennesker ønsker at give gaver.

Lad os ikke glemme, at sparepærer er stadig en risiko for migræne ramte og epilepsi patienter, som de stadig har det samme lys-vibration spørgsmål som regelmæssig fluorescerende lys. Det er ikke så slemt ved fuld effekt, men hvis du bruger den forkerte effekt, eller er i brownout betingelser (eller de ikke kører på fuld power aarsagen) det er VÆRRE end hvis en regelmæssig fluorescerende kører ved lav effekt.

Lær hvilke husholdningsartikler er billigst på hvilke butikker og bestanden op — især når noget går på salg. For eksempel finder jeg Wal-Mart har de bedste priser på flere varer jeg bruger. Jeg har en liste over de ting, jeg normalt køber der: OTC medicin, bleer, vaskemidler og papirservietter. Jeg gøre det samme med andre butikker, men jeg forsøger at være organiseret nok til at gå kun én gang pr. måned. Dette sparer mig mindst $50 om måneden (det er $600 om året!), over købe alle varerne på min lokale købmand eller stof butik.

Hvis du gemmer for pensionering eller dit barns uddannelse, kan du overveje at sætte disse penge i en investeringskonto som en IRA eller en 529 plan. Mens investeringer kommer med risici og kan tabe penge, skaber de også mulighed for blandet afkast hvis du planlægger en begivenhed langt i forvejen. Flere detaljer i trin nummer 6 nedenfor.