Når rengøring windows er det ikke altid hvad du ser, er hvad du får! Nogle vindue kemiske rengøringsmidler vil ikke efterlade streger højre væk men efter en god tørringen en kedelig film vil begynde at dukke op. Dette sker normalt, hvis vinduet rengøring løsning har tilføjet kemikalier, der ikke vil fordampe og er tilbage som en rest på glasset. Når du køber en god vindue rengøring kemiske eller løsning er det normalt bedst at købe produkter, der er ammoniak baseret. Ammoniak baseret produkter vil fordampe hurtigt og ikke efterlader nogen rester. Koncentreret glas rengøringsmidler er fantastisk til brug i klimaer, hvor temperaturen ændres, især hvis du bruger dem udendørs. En koncentreret glas renere kan fortyndes med den korrekte mængde vand for mængden af fugt i luften og den omgivende temperatur. Bland i mere vand til varme og tørre klima og mindre vand til køligere fugtige klimaer. Ved hjælp af denne metode kan du virkelig skære ned på disse vindue striber.

Et andet godt værktøj at bruge, når rengøring windows er et vindue squeegee. Vinduet skrabere efterlader ikke fnug og kan hurtigt fjerne eventuelle rengøring løsning fra dit glas. Vinduet skrabere kommer i mange størrelser og stilarter. Bolig vindue rengøring en engangs vindue sugefod er vejen at gå. Engangs vindue skrabere gør et stort stykke arbejde og er meget økonomisk. Når gummi sugefod blade begynder at nedbryde og opløse bare smide det væk, og købe en ny. Professionelle vinduespudsere og janitorial personlige er tilbøjelige til at bruge en professionel vindue sugefod med udskiftelige sugefod klinge. På disse typer af skrabere https://www.3tilbudmurere.dk/ når gummi blade begynder at smuldre kan du blot erstatte gummi, bevarer den oprindelige håndtag og kanal. Professionel vinduet sugefod håndtag er lavet af mange forskellige materialer såsom rustfrit stål, plast og messing. Messing vil normalt holder op bedre end andre materialer og vil ikke ruster. Vinduet skrabere kommer i mange størrelser spænder fra 12 inches til fire fødder. Nogle virksomheder har forsøgt at producere vindue skrabere over fire fødder, men de er for svære at styre og er for tung til én person til at bruge. Mest professionelle vindue skrabere kommer i tre sektioner, sugefod håndtag, sugefod kanal og sugefod blade.

Vindue skiver er fantastisk til rengøring pletter på windows som bugs, fugleklatter og tjære. Vindue skiver er dybest set en semi slibende håndklæde knyttet til et håndtag og formet som et vindue squeegee. Pad eller håndklæde på en window washer er normalt lavet af bomuld omsluttet af et nylon net. Nylon netting er lavet til hurtigt at fjerne de hårdeste af pletter murer roskilde.