Når det kommer til hjem forbedring, tror mange cost-bevidste boligejere om alle de “grønne” de vil bruge. I dag, men er de også i stand til at tænke på en anden slags grønt – “green” bygning.

Med stigende energipriser og stater vedtage bestemmelser, som forbyder produkter, der udsender skadelige dampe, er miljøvenlig bygning blevet et varmt emne. Faktisk blevet organisationer såsom den amerikanske Green Building Rådet dannet for at opstille kriterier for at indarbejde grønne produkter og materialer i boliger.

Her er et par grønne produkter eller projekter til at overveje.

* Utætte kanaler kan udgøre 30 procent eller mere af spildt energi. Caulking omkring dine døre, vinduer, Gulvlister, er sokler og ventilationskanaler en nem og billig projekt. Vælg et produkt af høj kvalitet, der overholder reglerne for flygtige organiske forbindelser eller flygtige organiske forbindelser, som er ozon-skadelige forurenende stoffer. For eksempel,

Polyseamseal All-Purpose lim Caulk har et VOC niveau på 3 procent og giver en malbare, hurtig tørring, langvarig segl. For mere information, besøg www.polyseamseal.com.

* Klar til at tilføje til det smukke dæk? Nødt til at gøre nogle mindre reparationer? Når du vælger et klæbemiddel til jobbet, køb mdf plader Sørg for at vælge en, der er enkelt og sikkert at bruge, såsom Loctite udvendige magt Grab konstruktion klæbemiddel.

Latex-baseret formel udsender ikke flygtige organiske forbindelser og har en indledende tack, der er ni gange stærkere end traditionelt byggeri klæbemidler. Plus er det nemt at arbejde med for indvendige applikationer, fordi det har lav lugt, males og kan renses op med vand. For mere information om Loctite mærke produkter, besøg www.loctiteproducts. com.

* Er du klar til at erstatte din sidespor? Når du vælger din sidespor materiale, overveje isolering værdien og mængden af vedligeholdelse kræver. Naturlige cedar sidespor, for eksempel, kan synes at være en “grøn” valg, men det har en lav isoleringsværdi og kræver regelmæssig maleri; således kan det ikke være det bedste valg.

Isoleret vinyl sidespor, som CraneBoard Solid Core sidespor, er en effektiv energiløsning. Det byder på en skum opbakning og giver bedre isolering end træ, fiber cement eller traditionel vinyl sidespor. For mere information, besøg www.cranesiding.com.

* En af de mest åbenlyse måder at gøre ethvert hjem mere miljøvenlige er at bruge mindre elektricitet. De største El-spisere er apparater og belysning. Køb Energy Star apparater og skifte glødepærer med kompakt fluorescerende pærer til hurtigt reducere efterspørgslen efter elektricitet.