Du virkelig behøver ikke at starte store, når du ønsker at spare penge. Du kan gemme lidt efter lidt regelmæssigt og i tide, vil du indse, at din lille opsparing er vokset til et betydeligt beløb, som du kan finde nyttige og værdifulde, når du har brug for det. Her er nogle sparer penge tips, der vil vise hvordan i lille men effektive måder du vil være i stand til at gemme fra din hårdt tjente indkomst. Denne ene er simpelt – vaske bare dine hænder grundigt hver gang du bruge badeværelset eller håndterer rå fødevarer. Du vil holde dig fra erhverve alle former for virus og bakterier, så du sparer på medicinske regninger og tabt produktivitet. Her er hvad du skal gøre i stedet: Tag et stykke papir og skrive ned det absolutte minimum, du skal selv at være glad og holde sig til det.

De gebyrer, du betaler i dine midler, også kaldet udgiften nøgletal, kan spise i dit afkast. Selv noget så tilsyneladende lav da en 1% gebyr vil koste dig i det lange løb. Vores generelle anbefaling er at holde sig til low-cost indeksfonde. Betale måde mere end minimum retning af din gæld, når du kan fremskynde din gæld payoff. Dette omfatter, kreditkort, studielån, boliglån osv – Sørg for din ekstra betalinger går i retning af din princippet balance.

Installere en programmerbar termostat som reden vil automatisere den indendørs temperatur i dit hjem. Du vil spare omkring $200 off din årlige varme og køling omkostninger. En bekræftelses e-mail er blevet sendt til den adresse, angav under registreringen. Klik på det relevante link for at bekræfte din e-mail-adresse.

Forhåbentlig hvis du arbejder mod en store finansielle mål, vil det give dig en eller to ideer du kan implementere i dag, så vil du være godt på vej til at kejtet afsløre alle dine personlige økonomiske oplysninger til internettet, ligesom mig! For at få dig i gang på rette vej, er her en fremragende 52-ugers udfordring regneark fra Jeff Rose. Jeff er en certificeret finansielle planner, på sin hjemmeside finansielle centimer.

Stoppe med at købe ting uden shoppe rundt efter den bedste pris. Forpligte sig til sammenligning shop for essentials og kigge efter kuponer og salg online eller i din lokale avis. Derefter, købe de billigste varer. For eksempel, kan du muligvis forhandle din kabel/internet regningen, renter eller bilforsikring. Nogle virksomheder er meget dedikeret til at holde kunder glade og er villige til at være fleksibel med deres priser for at holde dig om bord.

Hvis din eneste varmekilde er en transportabel varmelegeme, gå til elektrisk over gas. De er gode til opvarmning af små, specifikke rum, og bør anvendes kun i de værelser, du er faktisk i. Ingen punkt varmer op en tom gangen. Vi bruger dette felt til at registrere spambots. Hvis du udfylder dette i, vil du være markeret som en spammer.

Her er en liste af ideer til at tjene nogle ekstra penge på den side, du kan begynde lige nu. Forsinke uvæsentlige køb for mindst 24 timer, så du minimerer impulskøb. Dette kan være let at gøre, hvis du bruger en online shopping hjemmeside, der tillader dig at gemme elementer på din liste, som du kan gå tilbage og købe senere, hvis du ønsker.

Mælk din status som studerende. Mange steder vil give dig en rabat blot for at være en studerende. Kigge efter steder, der tilbyder besparelser, når du viser dine studerende I.D. købe generiske over-the-counter medicin. De er nøjagtig den samme som deres mærkevarer modparter og billigere.

Der er nogle ting, der er bare bedre absorberes på den udskrevne side, og jeg tror virkelig, at dette er en af dem. Hvis jeg var dig jeg ville tilføje det til pdf-filer, du har til rådighed. Forskning en masse inden der træffes en beslutning: de fleste penge-spild er resultatet af dårlig forberedelse og planlægning. Ikke løbe fra denne del, bare fordi du ikke kan lide det!

Den bedste kører skridtlængde? Én der kommer naturligvis selv begyndelsen løbere har tendens til at bosætte sig i stiv arm, der er mest effektive for dem, en ny undersøgelse fundet. Drage fordel af arbejdsgiveren 401 (k) kampe. Hvis din arbejdsgiver matcher 401 (k) bidrag, gøre alt, hvad du kan for at drage fuld fordel af at matche. Ellers, du forlader gratis penge på bordet!